Emmy Petersson

Uncharted 4 - A thief's end
 
Som jag har längtat!! Nu har vi kommit en bra bit in, tror till och med vi är i slutet. Vilket gör mig ledsen för jag vill inte att det ska ta slut. Vill ha mer! Men jävel vilket bra spel, förstår verkligem varför det blivit så hyllat. Finns lite grejer som är lite bajsnödigt men inget som tar bort från upplevelsen. 
Defenetift 9/10 <3
 
Absolut det bästa som hänt under maj är släppet av Uncharted 4! 
På söndag är det dags för Color Run, är jävligt taggad på det oxå! Jag kommer verkligen inte kunna springa hela 5 km men jag ska göra mitt bästa. Det ät ju trots allt bara för funsies. 
 
 
Cykelturer
 
 
Det är så härligt nu när vi båda har en cykel! Vi kan äntligen ta oss någonstans utan att behöva gå. Det blir så himla jobbigt när man måste gå överallt. Om inte annat så tar det mycket längre tid. Igår tog vi en tripp till solbrännan, tog väll en kvart 20 min. Jävla skillnad från om man skulle gått hela vägen. 
 
Suget för att hitta på saker växer ju något kolosalt just nu :P Haha! Igår gjorde vi lite pasta sallad och tog med en flaska rose, satte oss på en klippa på stranden å myste till lite akustiskt gitarspelande från den lilla bärbara högtalaren. 
 
Blev helt tagen över hur mycket jag saknat lukten av hav! Bara att vara nära vatten är något som kittlar själen XD
 
På en annan not så flyttar snart Fabians barndomsvän in i porten brevid oss. Ska bli himla trevligt! Då äre inte bara vi å gamlingarna ;) Haha! 
 
Men nu är det dags att byta om, jobbar 14-19 idag.... ehm... aah...
Over and out!