Emmy Petersson

insta trowback
 
Har också släppt lite bilder från när vi var i Tyresta nationalpark på alla hjärtans dag. Vilket vackert ställe. Önskar dock att vintern hållt i sig ett tag till. Älskar ju hur vackert allt är med snön! Ett glittrigt omslag runt det vi kallar världen. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Fick i veckan här min lootcrate! Temat var Dead, Walking deads nya spel har släppts, Deadpool har haft premiär! Fantastiskt! Innehållet är ju super hemligt fram tills att paketet dimper ner i brevlådan (eller i mitt fall hämtar ut på ICA). Det bästa i paketet var nog den lilla figuren med Deadpool och T-shirten. Jag är en sån nörd asså! Haha!
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Solnedgången vi fick på bild sist vi var vid Dommarudden! Asså what!!! Hur vackert!!? Magiskt, naturen ger oss varje dag ett magnifik skådespel. Det är allt för sällan vi stannar upp och låter oss vara publik. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------
 
 
Några av mina absoluta favorit poddar! Men långt ifrån alla poddar som jag följer, haha! Jga är en riktig samlare när det gäller poddar och tv serier. Tror jag följer en ca 50 st tv serier.... som tur är så sänds inte alla samtidigt! XD
 
Ligger just nu nerslagen i soffan i nån influensa eller förskylning, ett helvete är det iaf. Men! Men tur i oturen, detta gör ju loss tid för att jobba med Fabians företag. Bloggen får lite kärlek, samtidigt som jag försöker göra vettiga saker så har jag mello på tv:n. Jag är ju verkligen inte ett mello fan men det betyder inte att jag inte kan uppskatta det ändå ;)
 
Grannen var precis här å visa vilka ventiler som ska göras rent innan nästa måndag, då dom ska kontrolleras. Varje gång det är nått sånt så är det bara jag hemma. Fabian är aldrig hemma när det gäller sånt här! Så himla typiskt, kanske är lika bra... det är ju ändå jag som är kapten på det här skeppet.