Emmy Petersson

Insta trowback
 
 
 
 
 
 
 
 
En favorit
 
En stadig favorit här hemma är ju något så simpelt som sallad. Går att variera i miljader och är så fruktansärt gott. Sen är ju mammas rödvinsvinegret oslagbar och funkar till allt! Sen är ju inte en vitlöks dressing helt fel ;)
 
Sen har ni ju mina favorit ljusstakar brevid där och snyggaste vasen Laura! 
Ljusstackarna hittar jag på en lokal inredningsbutik och Laura vasen är från Hemtex. Är fullkompligt såld på allt transparant och gjort i glas. Vet inte om det är för att det är så tidlöst och uttryckslöst som gör det så spännande och exklusivt. 
 
För övrigt har jag inte lyckats få Fabian att skruva upp mina tavlor än (mitt senaste inredningsprojekt). Igentligen är det bara ena tavlan som behöver en skruv, en fanns där sen innan. Sen väntar jag på att mitt andra lilla projekt ska kma. Min alla hjärtansdag present till Fabian. Hoppas den kmr nån gång nästa vecka. 
 
Annars ska jag försöka måla om vardagsrummet, men känner mig inte jätte sugen. Hade en period där jag fullkomligt klättrade på väggarna av tristes, men nu har jag lyckats dra på mig nån långrandig jävla förskylning, Borde verkligen söka upp en läkare men varje gång jag ens tänker på det kickar obehaget och ångesten igång. 
Tror jag stoppar ner huvudet i sanden ett tag till och hlr tummarna att allt bara mirakulöst ska lösa sig.
 
 
 
All snö är borta
 
 
 
 
 
 
Var tog all snö vägen? :( Känns som april väder, inte okej i januari! Vi hade ju så fint med mycket snö och minus grader. Har verkligen inte velat gå ut med kameran alls när det är så dassigt och dystert ute. Hade velat ha mer vinter bilder, har ju en tanke att jag ska förstora lite vinter bilder och göra tavlor av dom. Men det är ju förutsatt att det finns snö ute att fota. 
 
För övrigt så upptäckte jag just att jag kopplat mitt instagram konto till bloggen och kan använda bilder från den...
Hahaha.... Känner mig smått korkad... XD Kvaliten är ju lite si så där på bilderna, men det är ju så det blir när bilderna ligger i nå slags digitalt moln i cyber space ;) Hehe!