Emmy Petersson

Planerar årets roadtrip
 
 
Sitter just och funderar var i ska åka på semestern. Det vi därimot vet är att det blir 2 veckor i år och antagligen en del i norge. Förhoppningsviss får vi låna Priusen i år igen, man fattar inte hur mycket man får plats med i den bilen. Sist packade vi dock alldeles för mycket, haha! 
 
Vi hade hoppats på att besöka lofoten under road trippen men det ligget så högt upp så att vi få nog ta det nästa vår, så kör man kiruna och tromsö  i samma veva. Och istället för att bila upp så flyger vi.
 
Så får vi göra lite research över bra foto ställen i jämtland och trondhiem. Kolla hur andra gjort :P 
Men det jag vet är att vi antagligen stannar vid Storulvåns fjällstation och besöker Tennforsen o lite annat som vi inte hann se sist. Det är svårt att försöka göra planer för Fabian tycker det är för tidigt å han har inte nån feeling. Men jag har plenty of feeling, haha! 
 
På torsdag är jag och Fabian lediga samtidigt. Förhoppningsviss ska vi hinna åka på en liten dags tur eller nått. Var alldeles förlänge sen vi var iväg. Sist var i februari på alla hjärtans dag, med tanke på min psykiska ohälsa så är det alldeles för länge sen.