Emmy Petersson

Karl-Bertil Jonsson
 
För ett tag sen så såg jag på insta att Unicef butiken hade en julkula med karl-vertil jonsson på!
I Fabians familj har dom som tradition att kolla på karl-bertil på julafton. Så när jag fikc reda på att det fanns en julkula var jag bara tvungen att beställa!
Och det som är så underbart är att det kommer bli en perfekt julklapp, PLUS att när man handlar så går pengarna till UNICEF! verkligen något jag kan rekomendera, att om man nu ska konsumera så kan iaf lite av pengarna gå till något bra. Speciellt i vårat läge där vi sitter i en jobbigt sits och inte har så mycket pengar. Då känns det bra att de pengarna vi väljer att spendera gör nytta. 
 
 
 
Fullt upp!
Gud det händer så mycket just nu! Negativt/posetivt, ibland så vet man inte vilket som är upp och vilket som är ner. Men jag kämpar på. 
 
Och nu är det dags att se sig om efter nytt jobb. För ett litet tag sen blev vi alla varslade och erbjudna nya tjänster. Dock är dessa tjänster på väldigt lite timmar så det är inget man kan leva på. 
Jag har börjat leta och kolla efter något nytt. Men mycket tid går till att få ordning på resten av livet. Vi har många projekt som vi jobbar med också, bland annat Fabians It-service.
 
Men det gäller att hålla huvudet ovan vatten. 2015 har sannerligen varit förändringens år!
Ångersjön