Emmy Petersson

God Morgon!
Sitter i våran nya soffa här i våran alldeles egna lägenhet! Känns så overkligt! Till och från känner jag att någon måste nypa mig i armen. 
 
Nu är vi i princip klara här hemma, lr ja.. så klara vi kan bli just nu. Vi har fortfarande inte varit uppe vid vårat vindsföråd lr kollat in tvättstugan! XD Vi har en hel del grejer vi skulle vilja slänga in det där förådet. 
 
Under helgen så har vi haft fullt upp med forever, utbildning och insprationsdag. Även influensan har jag lyckats dra på mig. Så idag är jag hemma i hopp om att febern ska släppa. Så jag kan jobba restten av veckan. 
 
Ska försöka fota lite här hemma underdagen, så ni kan få ett humm hur det ser ut. Men även så jag kan använda dessa som förre bilder. När jag är färdig här hemma så kommer man inte kunna ana hur att det såg ut så här innan. Ska även göra en Mood bord över hur jag vill ha det, men även så jag kan få Fabian att förstå min vision, haha! Han ser inte riktigt hur det hela ska hänga ihop ;)
 
Vi kör igång nu med hälso livet igen (ska bara bli frisk) träning, kost och jobba med forever! Det är mkt jobb framför oss men vi är villiga att göra allt som krävs av oss! Vinna eller försvinna!
Fan i sommar ska jag kunna gå med huvudet högt och min kropp ska må fantastiskt!
Ciggaretter är redan ett minne blott! Dags för nästa utmaning!