Emmy Petersson

fresh air


 
Street artSome street art from melbourne
Summer somewhere else!
 
 
 
 
 
 
 
OjOojoj varit hemma i en vecka nu. Har ännu inte riktigt "landat"... Fortfarande lite jetlagad, vaknar super tidigt och blir super trött runt sex tiden på kvällen. Att det ska vara så svårt att komma in i min gamla sömn rytm. Fast det här med sömn har ju alltid varit ett problem, så varför är jag förvånad?
 
Det var en sån sjuk känsla när jag packade upp allt ur resväskan, speciellt alla kläder. Bara sommar kläder, haha. Och tanken slår en va fan ska jag göra av allt det här nu da? Det är ju vinterkläder som gäller i sverige. Hahaha!
Det var ju bara att stuva in alla kläder i nått mörkt hörn i gaderoben, som för övrigt är helt över full av grejer. Som tur är så köpte jag EMUs i australien så jag har någonting jag kan använda nu iaf, haha!
 
På jobbet verkar de va som vanligt, oförändrat och allmänt segt. Men gillar att jag kommer tillbaka till super rean, halva rea priset det är fasen inte dåligt! Blev sååå köp sugen på både det ena och det andra. Hittade så många fynd! Fan jag har ju redan hur mycket som hälst undanlagt... Så är man super fattig så här efter en månad i australien... Och sista dagen är på onsdag, så kommer lönen typ på måndagen efter! WÄÄÄÄÄ!
 
Kan ju berätta att jag har så mycket bilder att gå igenom, även bilder hemmifrån efter att vi kommit hem som jag vill gå igenom. Känns som detta kommer ta en hundra år innan jag hunnit att ta mig igenom allt!
 
lika bra att jag börjar nu på engång, passa på när fabian är ute på äventyr ;)