Emmy Petersson

#Adventuretime
 


 
 
 

 
 
  
 
 
 
 
 


 Soo.. we are having some problems...
 
 
with internet....
Tydligen vill inte bloggen samarbeta med mig just nu. Har en del bilder jag vill lägga upp men internet är alldeles för dåligt för att de ska gå. Så... får se om jag kan få det att funka senare ikv (klockan är kvart i 5 på eftermiddan här) när vi inte är så många som använder internet samtidigt. 
 
Julafton.. idag...? WFT??
Kan ju säga att det inte infinner sig någon jul känsla alls. Vet inte om det är för att det är sommar här eller för att jag är bor hemma hos någon annan. Under julen blir jag ganska hemma kär, vill ha mitt pynt å på mitt viss. Får ta igen julen nästa år helt enkelt. 
 
Just nu är det bara jag, Luis och Fabian hemma, resten är på IKEA för att leta reda på lite julmat ;) Tycker väll igentligen att det där med julmat är lite tråkigt. Skulle lika gärna kunna vara utan. Är väll igentligen lite mätt på hela jul grejen. Plus att jag vill fira jul på mitt sätt och jag är inte den som står i köket direkt. Det är Fabians jobb i den här relationen. Hehe :D Dock är det jag som städar och tvättar. Fabian lagar mat och står ut med mig, hahaha!
 
 
 
Food and stuff