Emmy Petersson

MOVIES


Fototävling!
 
Hellu! 
 
Fabian har gått med i en fototävling :D Med bilden ni ser ovan. Så vi skulle verkligen uppskatta om ni kanske kunde gå in och rösta! 
 
Gå in på Sidan nedanför och klicka på start sedan rösta och sen just nu ligger våran bild på sida 15. Och ju mer som röstar ju längre fram kommer den kma. Så de är bara att klicka framåt(alltså mot sida 1) tills nu hittar mina fötter ;)
 
Skulle verkligen uppskatta om ni kunde lägga en liten röst ;)
 
Stuffed chicken breast - My Healthy Dish

Ingredients:

2 skinless chicken breast

4 wedges of garlic herb laughing cow cheese

2 cloves garlic minced

½ cup chopped onion

½ cup chopped red bell peppers

4 cups spinach

1oz pesto

Directions:

Slice a deep pocket in middle of chicken breast and stuff with cheese, garlic, peppers, onions and sautéed spinach.  With kitchen twine tie chicken breast closed. Rub stuffed chicken with pesto.  Place chicken in foil sprayed with Pam Olive Oil and completely close. Bake 400˚ for 25-28 minutes.

Nutrition Facts:

Serving size 4

Amount per serving

Calories 220

Fiber 1.4 grams

Protein 30.6 grams

Carbohydrate 5.9 grams

Fat 6.4 grams

Sugar 2.8 grams

Har hittat en blogg, som är helt underbar. Hon lägger upp så mkt härliga recept. Sånt älskar jag, speciellt eftersom jag inte har någon vidare talang i köket. Fabian är den med talangen. Jag är bra på annat ist ;) Men de här recepten tror jag faktiskt jag är kapabel att göra. Hon har även instagram. Sen appropå instagram så finns det en annan som jag är helt såld på. Yuong N Healthy. Hon lägger också upp massa recept! 
Jag har blivit smått besatt av nyttig mat. Den är inte så annorlunda från hur vi äter nu. Men vi har en tragiskt dålig fantasi.Sen den här typen av mat är ofta vegetariska. Eller så är de väldigt lätta att konvertera om. 
 
Slänger in addresen till My Healthy Dish
http://myhealthydish.com/