Emmy Petersson

Foto äventyr inbokat!
 
Idag ska vi iväg och fota. Woohoo! Dock vet jag inte vart i ska åka. Men de listar vi nog ut eftersom. Men innan vi åker måste vi åka förbi coop och handla den maten vi ska ha med oss. Så de blir som en picknik oxå!
 
Vi tänkte baguetter, drick yoghurt, risifrutti, saft. Sen kanske nån frukt oxå. Jag vet inte riktigt vad man äter på en picknik.... aldrig behöft göra en.. Men de blir säkert gott! :D
Ved klyvning


 
Under de senaste veckorna här i Forsströms hushåll har de varit ved prioriterat. Tommy har kämpat som fasen (Aouis far). Även Aoui försökte sig på denna manliga syssla. Haha. Mkt stolt över honom. Han gjorde bra ifrån sig. Jag däremot tog på mig rollen som åskådare, med kamera ;) Kändes inte lika livshotande XD 
 
Om någon undrar va de är för någon svart manick som ligger brevid Aouis mobil så är det en högtalare ;) Förvånadsvärt bra ljud i den faktiskt. Rekomenderas starkt!
träd målande
 
 
 
 
Förra veckan var jag på curves igen och målade klart lite grenar och stammen på trädet. Nu är det bara text och lite smått som är kvar. Sen är det helt färdigt ;)