Emmy Petersson

Now, impress me books!?
Nya gardiner!


In handlade nya gardiner idag! Den här gången blev de till sov rummet :D Så här blev det. Dock har jag inte orkat stryka dom eller tvätta dom. De får jag göra när jag är ledig! XD Just nu ville jag bara få upp dom. Nu är det bara en kappa som fattas till det mindre fönstret. Så är sovrummet färdigt i gardin väg. Borde ta ner jul stjärnan oxå. Men den är så fin så den får hänga med ett tag till. Lr ja iaf tills jag köpt kappan. 
 
Vi har inventerat på jobbet så det har kommit fram en hel del gariner nu, som vi haft som skylt ex. Men som vi inte har kvar förpackningarna till. Så vi rear ut dom för halva priset. Det var så jag hittade dessa. De är exakt samma som jag har i hallen. Verkligen kritvita. Syns dock inte så bra på bilderna...
 
 
Balsam and stuff!

Här om dagen kom balsamet å no tangle grejan, sen det UNDERBARA nagellacken! Så förfärligt snyggt! Tänkte slänga in en bild hur den ser ut på naglarna. Fast sen og jag en titt på hur mina naglarna igentligen ser ut. Tog ett snabbt beslut å sket i de! XD Har klippt ner naglarna så kort som de går, eftersom dom bara skivar sig hela tiden! (reminder to myself, fixa lollos nr). Hon rekomendera some awesome stuff från kicks jag måste köpa!
Å jag kommer inte ihåg va allt hette XD