Emmy Petersson

New is always good!HaHa, jag är då en riktig fena på att handla på jobbet. Den här gången plev det plast blommor, röda och vita rosor. Varför köper jag plast blommor undrar ni? Jo för jag bara förväntar mig att jag inte är kapabel nog att ta hand om riktiga XD Haha. 

Sen köpte jag 2 nya påslakanset. Det är min favorit grej att köpa. De kan verkligen förändra hela atmosfären i rummet! Den ena är från gripsholm, vanlig bomull. Nothing fancy! Sen den andra är från Lord Nelson och är i percale. Hur hur mjuk som hälst! 
 
Och sen köpte jag mina servettringar jag lagt undan i en evighet! Så fina! Man blir så himla sugen på att göra en fin dukning XD 
 
Och sist men inte minst, så köpte jag lite presenter till mor min. Hon hlr ju på och "renoverar" hemma nu. Så hon kan få stället sålt. Och då ska vi försöka att faktiskt inreda stället på riktigt. Och då blev det lite stilen, Det nya skandinaviska (Som den kallas på Hemtex, töntigt namn jag vet XD). Svart vit i princip, sen blandar vi med lite stickat och ull. Lite ECO över det hela. Ni vet flätade korgar och äppellådor, ull filtar oh stickade kuddfodral. Lite Karin Larsson inspirerat.