Emmy Petersson

New is always good!HaHa, jag är då en riktig fena på att handla på jobbet. Den här gången plev det plast blommor, röda och vita rosor. Varför köper jag plast blommor undrar ni? Jo för jag bara förväntar mig att jag inte är kapabel nog att ta hand om riktiga XD Haha. 

Sen köpte jag 2 nya påslakanset. Det är min favorit grej att köpa. De kan verkligen förändra hela atmosfären i rummet! Den ena är från gripsholm, vanlig bomull. Nothing fancy! Sen den andra är från Lord Nelson och är i percale. Hur hur mjuk som hälst! 
 
Och sen köpte jag mina servettringar jag lagt undan i en evighet! Så fina! Man blir så himla sugen på att göra en fin dukning XD 
 
Och sist men inte minst, så köpte jag lite presenter till mor min. Hon hlr ju på och "renoverar" hemma nu. Så hon kan få stället sålt. Och då ska vi försöka att faktiskt inreda stället på riktigt. Och då blev det lite stilen, Det nya skandinaviska (Som den kallas på Hemtex, töntigt namn jag vet XD). Svart vit i princip, sen blandar vi med lite stickat och ull. Lite ECO över det hela. Ni vet flätade korgar och äppellådor, ull filtar oh stickade kuddfodral. Lite Karin Larsson inspirerat. 
 
Trädfällning!


 
 
Den senaste veckan har dom hållt på och fällt träd runt huset. På framsidan kan man helt plötsligt se hela huset. Har man inte kunnat innan. Innan vare en trappa och en entre. På Baksidan har de varit skog. Träd och åter träd. Nu kan man se vattnet på andra sidan! Känns hur konstigt som hälst! Får en chock varje gång jag sticker ut huvet genom dörren! 
 
Men vilket skillnad de blev inomhus. Nu när det inte finns några träd som skymmer allt ljus. Om ni tittar på bilden högst upp. Så har vi vårat sovrum längst upp till vänter. Framför de har det varit en stor gran, så det mästa man sett ur det fönstret har varit barr. Men nu har vi morgon sol. (the down side) Det första jag sa efter va: Fan nu måste vi köpa en rullgardin! Har precis köpt nya gardiner XD 
New plans!
Inom en snarr framtid kmr bloggen förändras. Mest design mäsigt men även vad de gäller vad jag lägger upp. kmr nog bli en del bilder. Eftersom de är ett ganska stort intresse just nu. Jag är fortarande ingen talang så och har mkt att lära. Men det är otroligt roligt att fota!
 
Kan faktiskt känna att jag inte vill blogga ibland just för att jag är så missnöjd med utseendet på bloggen. Hela skiten måste göras om! Så om uppdateringen är dålig så är det nog mkt för att det är mkt som händer rent allmänt i mitt liv, sen att jag försöker få ordning på den hära skiten ;)
 
Så tålamod är något jag rekomenderar :D
 
<3