Emmy Petersson

Det börjar likna något!
Nu börjar det likna något här. Men det är fortfarande massor med saker man vill ändra. Jag och Fabians mamma har ju oxå väldigt olika smak. Å man känner sig ganska dum å ba nää den där är ful. Så man i princip nickar å ser glad ut. Men i vårt sov rum får vi iaf ha det precis som vi vill. 
 
Nu är ju Felice hemma. Lite små jobbigt att ha sin gaderob i hennes rum, men men...
Annars flyter de på bra. Jobbar å sliter. Men helgen innan nyår är de sista tiderna jag har i Arninge. Sen börjar jag jobba i Åkersberga vecka 2. Men kmr antagligen bli bombaderad med tider iaf. Haahaa. 
 
Påslakanseten köpte jag igår på jobbet. Är på kamanj nu. 499 för 2 påslakanset :D Awesome! Sen får ju jag personalrabatt oxå. Har även lagt udan gardiner som vi ska ha i Fabians rum. Helt vanliga vita precis likadana som de som jag hängt upp i hallen. 
 
Nu är planen att köpa på sig fler påslakanset, köpa sängbord. Hämta min bokhylla. Det är nästa steg! Om vi hittade ett par snygga sängbord skulle det göra så mkt! Är så trött på att ha det som vi har! Igentligen vill jag bara flytta å köpa allt nytt! Men just nu får man väll överleva.